Bize Ulaşın

(0312) 418 88 58

(0533) 647 48 25

En İyi Dershane Fiyatları Ne Kadar ? 2020 – 2021

Seçilebilecek en iyi dershane 2020 – 2021 yılları baz alındığında, göz önünde bulundurulması gereken bazı unsurlar vardır. Çünkü bir dershanenin en iyi olarak adlandırılabilmesi için, ders bağlamında sunduğu eğitimlerin en iyi olması yeterli değildir. Aynı zamanda kişilerin duygu durumlarının ve manevi değerlerinin de göz önünde bulundurulması ve bu bağlamda gerekli desteklerin verilmesi gereklidir. Odtülüler Dershanesi’nin en iyi dershane 2020 – 2021 listesinde yer almasını mümkün kılan unsurlar ise aşağıda verildiği gibidir.

  • Veli Eğitim Seminerleri

Odtülüler Dershanesi şubelerinde eğitim alan öğrencilerin bu eğitimlerinin dershanesi dışında da devam edebilmesi için öncelikle velilerde söz konusu bilincin yerleşmiş olması gereklidir. Bu bilincin yerleşmesi ve Odtülüler Dershanesi’nin en iyi dershane 2020 – 2021 listesinde yer almasını doğrudan etkileyen veli eğitim seminerlerinde ailelere kıyas, etkili iletişim, empatik dinleme, kelimelerin sihri ve gerekli takip gibi konularda bilgiler sunulmaktadır. Bunun en temel nedeni ise sınav süreçlerinin mümkün olan en sağlıklı seviyede ilerlemesini sağlamaktır.

  • Birebir Öğrenci Görüşmeleri

Öğrencilerin akademik başarı elde etmeleri, tek temel kriter değildir. En iyi dershane 2020 – 2021 listesinde yer alabilen Odtülüler Dershanesi’nin öğrenci ruhsal durumunu da göz önünde bulundurduğunu söylemek mümkündür. Özellikle içe kapanık olan öğrencilerin dışa açılmasının sağlamanın ve bu bağlamda gerekli desteği vermenin fazlasıyla önemsendiği bilinmelidir.

  • Veli Bilgilendirme Sistemi

Seçilebilecek en iyi dershane 2020 – 2021 şeklinde bir liste yapıldığında listeye ilk sıralardan girmesi mümkün olan Odtülüler Dershanesi, veliler ile doğrudan iletişim halindedir. Bu hususta, öğrencilerin gerek ruhsal durumları gerekse de akademik durumları konusunda veliler ile sürekli iletişim halinde olunduğunu söylemek mümkündür. Bu hususta gerekli görülen durumlarda destek istenmekten de kaçınılmamaktadır. Bunun en büyük getirisi ise, velilerinin ayda bir olacak şekilde bilgilendirildiklerini gören ve bu hususta bir iş birliğinin bulunduğunu fark eden öğrencilerin derslerine daha sıkı bağlanmalarıdır. Bu sayede ise öğrencilere hem sorumluluk bilincinin mümkün olan en verimli şekilde aşılandığını hem de sürekli ve düzenli çalışma mantığının sağlandığını söylemek mümkündür. Odtülüler Dershanesi’nin en iyi dershane 2020 – 2021 kriterlerini karşılamasının temel sağlayıcısı da budur.

 

Kamuoyu Duyurusu
Kamuoyu Duyurusu
Konuşmayı Başlat
Whatsapp
Merhaba, Odtülüler Eğitim Kurumu Olarak Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
03124188858
Anında Bilgi Alın

    Telefon Numaranız:

    X
    Anında Bilgi Alın